Page sections
Slider image
Slider text

Ontzorgen door
samen te werken

Text

Keten van specialisten, regisseur van het ontwerp

Vorm vinden is één. Maar hoe zorg je dat jouw gebouw ook in vorm wordt uitgevoerd? Conform ontwerp en budget? Bij LXarchitecten regisseren wij desgewenst het complete ontwerptraject en de uitvoering. Daarvoor werken we samen met specialisten in de bouwketen. Voor totaaloplossingen en deeltrajecten bundelen we kennis en kunde op een breed terrein. Een deeloplossing met losse schakels kan ook. Welke kennis en kunde wil jij bundelen?

Left column

Bouwbegeleiding

De aannemer is er helemaal klaar voor. Nog even en de eerste paal gaat de grond in. Een belangrijk moment. Gaat alles zoals afgesproken? Is een plan op papier berekend op de praktijk?

Voor LXARCHITECTEN is de bouw bekend terrein. En met bouwbegeleiding houd je de vinger aan de pols. Wij zijn je ogen en oren. Sturen bij waar nodig. Daardoor heb je de garantie dat alles volgens plan verloopt.

Welke zekerheid zoek jij?

Right column
Left column
Right column

Bouwkosten

Niemand komt graag voor verrassingen te staan. Daarom wil je grip hebben op het proces én het budget. Een calculatie en financiële toets geven een reëel inzicht in de kosten.

Left column

Bestek

Goed beslagen ten ijs komen begint met afspraken die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten. Een bestek-set bevat niet alleen tekeningen maar ook alle documenten, omschrijvingen en garanties die met de bouw te maken hebben. De rode draad van je droom.

Right column
Left column
Right column

Juridisch advies

Bouwen gaat hand in hand met wet- en regelgeving. Je hebt te maken met onder andere gemeentes, bestemmingsplannen en tegenpartijen. Zaak is om alles af te tikken.

Left column

Constructie advies

Hoe kom je tot een constructie die optimaal samengaat met het ontwerp? Onze adviseurs analyseren, rekenen en tekenen. Waardoor jouw plan staat als een huis.

Right column
Left column
Right column

Brandadvies

Niets is kostbaarder dan een mensenleven. Niets vraagt dan ook meer aandacht dan brandveiligheid. Onze partner doet dat onder andere met vuurlast-, branddoorslag- en brandoverslagberekeningen.

Left column

Bouwfysisch advies

Licht, geluid, klimaat, comfort… Bij een milieubewust ontwerp komt nogal wat kijken. Met een integraal advies worden alle aspecten op elkaar afgestemd.

Right column
Left column
Right column

Interieurarchitectuur

Een gebouw heeft niet alleen van buiten een gezicht maar ook van binnen. Het uiterlijk en het innerlijk. Meubels, verlichting, vloerbedekking en wandafwerking geven jouw pand een eigen gezicht. Als verlengstuk van de architectuur.

Left column

Landschapsarchitectuur

1 + 1 = 3. De omgeving van je gebouw zorgt voor synergie. Denk aan de tuin, groenvoorziening, inrichting van het terrein, afwatering en verlichting. Zo krijgt jouw droom een extra dimensie.

Right column