Page sections
Slider image
Slider text

na ingrijpende verbouwing een modern landhuis

Text
Mierlo-hout

Burgemeester Krollaan

In de Burgemeester Krollaan, één van de oudste straten van het dorp, heeft een buitengewone transformatie plaatsgevonden, waarbij LXarchitecten hun expertise heeft ingezet om een adembenemend landhuis te ontwerpen. De opdrachtgever liet een prachtig interieur creëren er is er veel aandacht besteed aan de harmonie met de omgeving. Het resultaat is een perfecte samensmelting van stijl en natuurlijke schoonheid. Benieuwd naar alle details en bijzonderheden van dit opmerkelijke project? Lees verder en bekijk het werk van LXarchitecten in de Burgemeester Krollaan.

Text
Hoe ziet het ontwerp eruit?

Het oorspronkelijke huis, een traditioneel landhuis uit de jaren 60-70, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan. De kozijnen zijn vervangen en het huis is 1,5 keer zo groot geworden. Dit is gerealiseerd door het optillen van het dak en het vergroten van de dakhelling, waardoor er een volledige tweede verdieping is toegevoegd. De gehele buitenkant van het huis is nu in een frisse, witte kleur gehuld, waarbij er een mooie combinatie is gemaakt tussen stoere houten accenten en wit schilderwerk. Daarnaast is er een houten carport aanwezig en bevindt de entree zich in het midden van het huis. Ook het terrein rondom het huis is volledig op de schop gegaan, wat bijdraagt aan een groene en aantrekkelijke omgeving.

Text
Prachtige villawijk in Mierlo-Hout

Burgemeester Krollaan is één van de mooiste lanen van Mierlo-Hout. De straat staat vol met mooie, grote huizen en bungalows. Maar er is recentelijk iets veranderd want meerdere verouderde huizen zijn afgebroken om plaats te maken voor nieuwe, grotere woningen. De transformatie van deze woning voegt een nieuwe paragraaf toe aan de geschiedenis van deze prachtige straat.

Text

Samen met ons mooie plannen maken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Voor een goed gesprek richten wij ons graag naar je agenda. Neem contact op met Bas Knapen via bas.knapen@lxarchitecten.nl of 0492-524427.

Contact opnemen

Image