Page sections
Slider image
Slider text

Een fraai herenhuis in Engelse landhuis-stijl

Slider image
Slider text

Een fraai herenhuis in Engelse landhuis-stijl

Text
HELMOND

De Groene Loper

De Groene Loper, een prachtige uitbreidingswijk in Helmond, betovert met majestueuze Engelse architectuur, weelderige groene lanen en een ideale locatie nabij de Kanaaldijk en de Helmondse Golfclub 'Overbrug'. Een unieke woonervaring in een adembenemende wijk.

Text
De Groene Loper: Luxueuze Uitbreidingswijk in de Prachtige Oranjebuurt van Helmond-Noord

De Groene Loper is een mooie wijk ten noorden van de Oranjebuurt en Zwanenbeemd in Helmond. Het staat bekend als een uitbreidingswijk met verschillende villa's die allemaal een uniek ontwerp hebben, maar wel een gemeenschappelijk thema delen. De huizen zijn prachtig ontworpen en de omgeving is weelderig. De Groene Loper is echt een bijzondere plek in Helmond, met zijn prachtige villa's en charmante sfeer. 

Text
Hoe ziet het ontwerp eruit?

Op De Groene Loper zie je prachtige Engelse architectuur. De huizen hebben grote, prominente schoorstenen en mooie bakstenen gevels met houten accenten. De meeste huizen kennen een klassieke stijl en zijn rijkelijk omringd door groen. De huizen op de Groene Loper zijn tijdloos en elegant. LXarchitecten heeft ervoor gezorgd dat de opdrachtgever een unieke woon- en werkplek heeft gekregen.

Image
Image
Text
Ideaal gelegen nabij de Kanaaldijk en Helmondse Golfclub 'Overbrug'

De Groene Loper is een perfecte locatie met schitterend uitzicht op de Kanaaldijk. Daarnaast is het gebied gelegen naast de prestigieuze Helmondse Golfclub 'Overbrug'. Deze ideale ligging biedt bewoners niet alleen het plezier van een prachtig panoramisch uitzicht, maar ook de mogelijkheid om te genieten van recreatieve activiteiten. De Groene Loper biedt een combinatie van natuurlijke schoonheid, rust en recreatieve mogelijkheden, waardoor het de perfecte plek is voor diegenen die op zoek zijn naar een bijzondere woonervaring in Helmond.

Text
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen mooie plannen maken en ontdekken hoe we elkaar kunnen helpen. We nodigen je graag uit voor een goed gesprek. Neem contact op met Bas Knapen via bas.knapen@lxarchitecten.nl of 0492-524427.

Contact opnemen

 

 

 

Image