Page sections
Slider image
Slider text

mooi vlaams metselverband door goede vaklieden

Slider image
Slider text

mooi vlaams metselverband door goede vaklieden

Slider image
Slider text

mooi vlaams metselverband door goede vaklieden

Text
Oss

De Horzak in Oss

De Horzak is een wijk met moderne woningen in het hart van Oss, met een uniek ontwerp en historische straatnamen uit de IJstijd. Dit project is gelegen in een bloeiende uitbreidingswijk met aantrekkelijke woningen, groene ruimtes en een sterk gemeenschapsgevoel.

Text
De Horzak: moderne woningen in het hart van Oss

De Horzak is een bloeiende uitbreidingswijk in de stad Oss. Gelegen in het hart van de gemeente, biedt deze wijk een diversiteit aan aantrekkelijke, moderne woningen. Met zijn strategische ligging nabij belangrijke voorzieningen, zoals scholen, winkels en recreatieve faciliteiten, is de Horzak een gewilde woonbestemming. De wijk wordt gekenmerkt door groene ruimtes en brede straten. Met een scala aan architectuurstijlen en een levendige sfeer is De Horzak een ideale plek voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar comfortabel en hedendaags wonen in Oss.

Text
Hoe ziet het ontwerp eruit?

De woningen in de wijk De Horzak hebben een bijzonder kenmerk: ze combineren hoge en lage kappen. Hierdoor lijken de twee-onder-een-kapwoningen één geheel. De daken en kappen van de huizen vertellen het verhaal van de wijk en zorgen voor een mooi en samenhangend beeld. De verschillende hoogtes en dakvormen zorgen voor een interessant en dynamisch effect. LXarchitecten heeft ervoor gezorgd dat De Horzak een mooi project rijker is en de wijk een eigentijdse toevoeging heeft gekregen.

Left column
Right column
Text
Een historisch erfgoed met straatnamen uit de archeologische tijd

De Horzak is een uniek gebied dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en archeologische vondsten. Veel opgravingen hebben hier plaatsgevonden, waardoor de wijk een bijzondere betekenis heeft. De straatnamen in De Horzak zijn bijzonder, omdat ze verwijzen naar de verschillende tijdsperiodes in de geschiedenis van de aarde. Met zijn historische achtergrond en unieke straatnamen is De Horzak een plek waar het verleden samensmelt met het heden, en waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van een bijzondere omgeving vol geschiedenis.

 

Text
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen mooie plannen maken en ontdekken hoe we elkaar kunnen helpen. We nodigen je graag uit voor een goed gesprek. Neem contact op met Bas Knapen via bas.knapen@lxarchitecten.nl of 0492-524427.

Contact opnemen

Image