Page sections
Slider image
Slider text

alle mogelijke producten op een fraaie manier getoond

Slider image
Slider text

alle mogelijke producten op een fraaie manier getoond

Slider image
Slider text

alle mogelijke producten op een fraaie manier getoond

Text
Helmond

Dirks Klimmaterialen

De opdrachtgevers, de gebroeders Dirks, kozen een zichtlocatie aan de Deurneseweg om met hun bedrijf te kunnen groeien. De locatie ligt tevens in de nabijheid van de N279, de weg die leidt naar Den Bosch en Venlo. Dit maakt het mogelijk om de locatie in 4 windrichtingen te ontsluiten.
Het gebouw biedt onderdak aan 700 m2 kantoor en 3000 m2 bedrijfshal, met werkplaatsen en opslag.


Meest in het oogspringend is het oprijzende kantoorvolume op de hoek dat op de begane grond ruimte biedt aan een showroom van 6,5 meter hoog. Hier worden ladders rechtstandig gepresenteerd aan klanten.


Het kantoor is tevens uitbreidbaar met nog een extra bouwlaag. Ook nu al maakt het lange gebouw een duidelijk stedenbouwkundig gebaar.
De degelijkheid en betrouwbaarheid van het bedrijf komt tot uitdrukking in de lange, basaltkleurige, stenen gevel.


Hier prijkt fier de naam van het bedrijf. De bedrijfshal, waar de opslag en het productieproces plaatsvindt is bekleed met aluminiumkleurige sandwichpanelen.
De aluminium lamellen aan de voorgevel zijn een verwijzing naar de aluminium producten welke het bedrijf op de markt brengt.